Menu

Biografie

Audionaut Ensemble

Audionaut, opgericht door componist Michel Redolfi en geleid door componist en designer Christoph Harbonnier, is een van de eerste muziekcreatiestudio’s die actuele muziek en haar vernieuwende technologie toepast om met onder andere geluidseffecten de publieke ruimte opnieuw te ordenen.

Een nieuwe gestileerde, vaak vrolijke klank, werd bedacht voor stedelijke ruimten en landschappen, voor musea en het het meest recente openbaar vervoer.

De audionauten (Michel Redolfi, Christoph Harbonnier, Antoine Gitton, François De Domahidy, Anika Mignotte, Adam Redolfi, Olivier Florio, Robert Mas) zijn geïnteresseerd in het akoestisch beheersen van de ruimte en stellen technische en creatieve oplossingen voor die de sites hun sereniteit teruggeven.

De verwezenlijkingen van Audionaut bevinden zich op de breuklijn tussen muzikale kunst en klankdesign. Daarom fluctueren hun creaties tussen concert-voorstellingen en permanente klankscenografie.

Audionaut ontwikkelt eveneens klankobjecten en -meubels die het mogelijk maken individueel en  binnenshuis met klank te experimenteren. Ze ontwierpen een collectie audio-sensoriële zetels Sunfony Sound Lounger waarin het heerlijk en discreet wegzakken is in een akoestische wereld … Sound, silence, science ….

Agenda