Menu

Biografie

Rafael Muñoz Gomez

Rafael Muñoz Gomez heeft steeds een passie voor minimalistische techno gehad, al  voor hij ging studeren aan het Conservatoire Royal de Mons bij Annette Vande Gorne, Philippe Mion en Benjamin Thigpen. Vandaag is hij componist elektroakoestiek, DJ Performer en muziekproducer.

Hij is een polyvalent muzikant en houdt ervan verschillende universums samen te brengen en elkaar te laten beïnvloeden om de muzikale grenzen te doen vervagen. Zijn muziek is een explosie van kleur en brute en complexe klanktextuur.

De laatste 15 jaar treedt hij met verschillende projecten als DJ op en is hij te horen op talrijke plaatsen (Museum Night Fever, Fuse, M. Wong, ON. Afternoon, Electronic Garden, MUDAM, enz.).  Hij schrijft eveneens filmmuziek (Welkom, 2013 ; Kapitalistis, 2017) en participeert in interactieve installaties (Lagunas, 2018). Hij maakt deel uit van het Sénéçon collectief (concerten en activiteiten met betrekking tot elektroakoestische muziek) en het ON collectief (organisatie van underground feestjes). Sinds 2014 is hij  tevens de verantwoordelijke van het acousmonium en de Influx studio’s.

Agenda