Menu

Van 19 Oktober 2017 tot 20 Oktober 2017

Pedagogische activiteit

Masterclass Piano met Eve Risser

Pedagogische activiteit

Locatie : ARTS² – école supérieure des arts à Mons, Bergen

Masterclass - Eve Risser (Piano)

Masterclass

Overdracht van kennis is voor Ars Musica een belangrijke pijler van het festival. Een permanente dialoog tussen componisten, uitvoerders en studenten tijdens masterclasses, die een uniek moment vormen waarbij kennis gedeeld wordt met de student, is hierbij essentieel. In Bergen en Brussel verklappen Eve Risser, Benoît Delbecq, Noémi Boutin en Bernard Cavanna hun geheimen en lichten een tipje van de sluier op.

Eve Risser

Eve Risser tast de grenzen van de instrumenten en de disciplines af. Haar muzikale creativiteit spreidt zich breed uit, ze werkt samen met verschillende orkesten in diverse contexten. Ze heeft een bijzondere vorm van eigenzinnigheid ontwikkeld in haar pianospel. Ze kruiste het muzikale pad van Billy Hart, Benoît Delbecq, Mickael Formanek, Médéric Collignon, Marc Ducret, Wolfgang Mitterer, Quatuor Bela, MAGMA, les solistes de l’Ensemble Intercontemporain en Pascal Gallois.
Ze deelt haar pianistische visie tijdens een masterclass met de studenten van de klas improvisatie van Art2, École supérieure des Arts de la Fédération Wallonie-Bruxelles de Mons.

, Eve Risser (piano)

Voorbehouden aan studenten van het Conservatorium

samenwerking

In samenwerking met ARTS² – école supérieure des arts, Bergen

About

Lees meer

Ontdek het programma

Lees meer