Menu

Kalender

Sluiten

June

2017

LUN
MAR
MER
JEU
VEN
SAM
DIM
1Thu
2Fri
3Sat
4Sun
5Mon
6Tue
7Wed
8Thu
9Fri
10Sat
11Sun
12Mon
13Tue
14Wed
15Thu
16Fri
17Sat
18Sun
19Mon
20Tue
21Wed
22Thu
23Fri
24Sat
25Sun
26Mon
27Tue
28Wed
29Thu
30Fri
Kalender

Binnenkort

Dagen
:
Uur
:
Minuten

15 november 2021 om 10:00

 Masterclass

Zie speeldata

Masterclass met Henry Fourès

Locatie : Conservatoire Royal de Liège, Liège

Henry Fourès © Isabelle Huguet

Masterclass met Henry Fourès

Na zijn studies kunstgeschiedenis aan de universiteit van Montpellier en muziek aan het Nationaal Muziekconservatorium van Parijs, waar hij eerste prijzen behaalde voor schriftuur, analyse en compositie, zette Henry Fourès zijn opleiding voort in piano en middeleeuwse musicologie. Het eclecticisme van zijn productie als componist en uitvoerder heeft hem ertoe gebracht samen te werken met scheppende kunstenaars met zeer uiteenlopende esthetiek en achtergrond (musici, acteurs, choreografen, beeldende kunstenaars, regisseurs). Hij is actief op vele terreinen, maakt films voor televisie en componeert muziek voor beeld, dans en toneel. Hij is ook de auteur van talrijke radiocreaties en hoorspelen (Hörspiele) voor Duitse en Franse publieke radiozenders.

Zijn oeuvre omvat symfonische werken, kamermuziek, elektronische en gemengde werken, vocale werken en zelfs interactieve installaties.

De masterclass, die het Koninklijk Conservatorium van Luik in de klas van Michel Fourgon organiseert, biedt de gelegenheid om zijn buitengewone carrière te bespreken.

Prijs

Voorbehouden aan studenten

coproductie

Koninklijk Conservatorium Luik

About Ars Musica

Meer info

Ontdek
HET PROGRAMMA

Meer info